صفحه اصلی  | ورود کارشناسان | ورود مشتریان | استخدام | تالار گفتمان | آموزش دوربین مدار بسته | لیست قیمت دوربین و دزدگیر اماکن | محصولات | ارتباط با ما | درباره ما

انواع دوربین های صنعتی و ويژگی های آنها
keywords

 انواع دوربین های صنعتی و ويژگی های آنها

انواع دوربین های صنعتی ، دوربین ، صنعت ، دام ، دوربین سقفی ، دوربین دام، نیمه صنعتی ، لنز، دوربین های سیماران، دوربین پارتیران، دوربین ویژه ، دوربین دام، کاور دوربین صنعتی‌، پایه دوربین صنعتی

 ارسال کننده : پارتیران

 تاریخ ارسال : چهار‌شنبه 18 اسفند 1389 - 1:19:20 AM

 انواع دوربین های صنعتی و ويژگی های آنها

 
  دوربین های مورد استفاده در سیستم های مدار بسته از تنوع بسیار بالایی برخوردار می باشد. کیفیت تصاویر گرفته شده ارتباط مستقیمی با نوع دوربین و کیفیت تصویر گرفته شده و لنز مورد استفاده و تا حدودی به محیط بستگی دارد. هر چقدر TV Line ( خط های تصویر) یکی دوربین بیشتر باشد کیفیت تصویر بهتر می باشد. بطور در یک دوربین 540TV Line  کیفیت قابل قبولی برای نصب در سیستم های دوربین مدار بسته می باشد.امروزه دوربین های جدیدی در بازار وجود دارد که قابلیت انعطاف بیشتری از خود نسبت به محیط را دارند در صورتی که در دوربین های چند سال پیش این امکانات موجود نبود. در دوربین های جدید امکان تنضیم و تغییر تلرانس رنگ ، روشنایی و کم کردن نور تصویر از طریق خود دوربین و سایر امکانات بیشتر در دوربین های جدید وجود دارد که در گذشته از طریق نرمافزار مربوطه در صورت وجود قابل تنظیم بودند.شرکت های معتبر بسیاری محصولات متنوعی در رابطه با دوربین های صنعتی برای استفاده در سیستم های دوربین مدار بسته دارند که میتوانید از طریق سایت مربوطه با کلیه مشخصات و امکانات آنها آشنا شوید. در زیر چند لینک رو برای شما معرفی میکنیم.

محصولات دوربین آنالوگ شرکت سونی برای استفاده در سیستم های دوربین مداربسته

http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-securitycameras/cat-cctv/ 


تولیدات شرکت ال جی در رابطه با دوربین های آنالوگ برای سیستم های مداربسته

http://www.lge.com/products/category/list/security_cameras_fixed%20cameras.jhtml


این لینک هم مربوط به شرکت پاناسونیک

http://catalog2.panasonic.com/webapp/wcs/stores/servlet/ModelList?storeId=11201&catalogId=13051&catGroupId=14458 


البته در بازار دوربین های صنعتی برای سیستم های مداربسته شرکت های قدرتمند دیگری نیز وجود دارند که بصورت تخصصی به این امر پرداختن. 

در زیر چند نمونه دوربین صنعتی ثابت معرفی می شود.

   

دوربین ثابت که برای استفاده در محیط های غبار آلود و مرطوب از کاور دوربین استفاده می گردد و در محیط های تمیز و اداری از پایه مربوطه برای نصب استفاده می شود. بیشتر دوربین های مورد استفاده از منبع تغذیه 12 ولت 1 آمپر تغذیه می شوند. و در مورد لنز میتوان گفت که بسته به محیط از لنز های متنوعی میتوان استفاده نمود و لنز این نوع دوربین قابل تعویض می باشد.



  دوربین ثابت ( دام DOME  ) 

   


این نوع دوربین بصورت حبابی شکل می باشند و بر روی سقف پرج می شود. محفظه حبابی شکل نقش محافظ را دارد و از دوربین های مینیاتوری در داخل این نوع دوربین ها استفاده می گردد، ( اکثرا). این نوع دوربین ها برای نصب در محیط های بسته و اداری مناسب هستند و زیبا و جمع و جور دیده می شوند.


دوربین های ثابت دید در شب

     


این نوع دوربین ها از لنز ثابت و اکثرا دارای محفظه عایق غبار و رطوبت ساخته می شوند و دارای سنسور حساس به نور می باشند که در صورت تاریکی محیط به حالت دید در شب سویچ می شوند که با حد اقل نور محیط  و نور افشانی پروژکتور مادون قرمز که در خود دوربین تعبیه شده قابل تصویر برداری بصورت سیاه و سفید از محیط می باشند. قدرت پروژکتور های مادون قرمز این دوربین ها بسته به تعداد LED های آن می باشد و حداکثر تا 5-6 متر خوب جواب می دهند . در صورت نیاز برای تقویت نور نامرعی در بازار پروژکتور های مادون قرمز نیز وجود دارد.


دوربین های SPEED DOME ( قابل چرخش و زوم) 

   


دوربین های بسیار قدرتمندی جهت تصویر برداری در سیستم های دوربین مداربسته می باشند بطوری که در محیط های باز و سالن های تولیدی بزرگ در مواردی بهترین گزینه انتخاب می باشد. در محیط های خود بجای استفاده از چند دوربین برای کنترل محل میتوان از یک دوربین Speed dome استفاده نمود بطوریکه این دوربین ها قابل چرخش 360 درجه افقی و 180 درجه عمودی می باشند و قابلیت بزرگنمایی تصویر بصورت اپتیکال از خصوصیات بارز این نوع دوربین ها می باشد.از معایب این نوع دوربین ها که برخی از مصرف کنندگان آن ابراز می دارند این است که امکان کنترل و تصویر برداری از همه نقاط در یک لحظه را دارا نمی باشند. دوربین های ثابت این مزیت را دارند که همه وقت از محیط نصب شده تصویر برداری کنند. در مواردی که حساسیت برای ضبط کلیه رخداد های اتفاق افتاده ضروری می باشد دوربین های ثابت توصیه می شود و در کنار آن اگر از این نوع دوربین (چرخشی) نیز استفاده شود که فبها !این نوع دوربین ها در دو نوع (قابل استفاده در محیط داخلی و قابل استفاده در محیط خارج ( عایق در برابر رطوبت و گردو غبار) در بازار موجود می باشد). این دوربین ها به نسبت دوربین های ثابت گرانتر می باشد ولی خیلی خیلی بهتر از دوربین های ثابت کارایی دارد.اکثر دوربین های استفاده شده در این نوع بسته ها قابلیت دید در شب را دارند و با حداقل نور محیط ثابلیت تصویر برداری را دارند.


  COVER ( محفظه) دوربین

     


محفظه دوربین برای محافظت دوربین و منبع تغذیه در برابر گرد و غبار و رطوبت و ... در محیط های اینچنیننی طراحی شده و اکثرا در محیط های باز و خطوط تولید در کارخانه ها توصیه می شود از این محفظه ها استفاده گردد. این مورد را در اینجا نوشتم که بیشتر مردم به اشتباه فکر می کنند این هم نوعی دوربین از نوع "خیلی قوی" هستش!



  در بخش مربوطه انواع دوربین های دیگری نیز معرفی خواهد شد که در موارد خاص و بنا به نیاز مورد استفاده قرار می گیرد ... مثل دوربین های بی سیم، دوربین های مخفی و نا محسوس و ...

منبع : Datanegar

اگر مطالب آموزشی فوق مفید بود بر روی 1+ کلیک نمایید:(باید قبلا در اکانت گوگل و یا GMAIL خود وارد شده باشید)