صفحه اصلی  | ورود کارشناسان | ورود مشتریان | استخدام | تالار گفتمان | آموزش دوربین مدار بسته | لیست قیمت دوربین و دزدگیر اماکن | محصولات | ارتباط با ما | درباره ما

آموزش نصب اسپید دام ،آموزش نصب SPEED DOM
keywords

 آموزش نصب اسپید دام ،آموزش نصب SPEED DOM

SPEED DOM،اسپید دام،آموزش نصب اسپید دام،آموزش نصب SPEED DOM،آموزش نصب Fast dom،آموزش دوربین مدار بسته،اموزش نصب دوربین،آموزش نصب اسپید دام،طریقه نصب اسپید دام،طریقه نصب speed dom

 ارسال کننده : پارتیران

 تاریخ ارسال : یکشنبه 25 تیر 1391 - 3:48:23 PM

 آموزش نصب اسپید دام ،آموزش نصب SPEED DOM

 
  آموزش نصب اسپید دام SPEED DOM
آموزش نصب FAST DOM
آموزش نصب فست دام
اين دوربين‌ها در بين توليدكنندگان مختلف با لغات مختلف نام‌گذاري مي‌شوند كه از آن جمله مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.
Fast Dome
Speed Dome
Smart Dome

اين دوربين‌ها علاوه بر امكان گردش افقي به صورت بي‌پايان توانايي حركت عمودي 90 درجه و در بعضي انواع 180 درجه را با قدرت زوم حداكثر تا 27X تركيب كرده‌اند. كنترل دوربين براي حركت به چپ و راست، بالا و پايين و زوم به داخل و خارج از طريق يك كابل زوج مارپيچ (سيم تلفن) انجام مي‌شود. به عبارت ديگر بر خلاف دوربين‌هاي PTZ معمولي كه براي هر فرمان نياز به يك سيم دارند اين دستگاه داراي يك تله متري رسيور توكار مي‌باشد كه امكان مي‌دهد سرعت نصب بسيار بالا رود. مراحل  لازم براي نصب اين نوع دوربين را مي‌توان به صورت زير بررسي كنيم.
1-    ملاحظات مربوط به محل نصب
2-    نصب مكانيكي
3-    اتصال كابل‌ها
4-    تنظيم كنترلر
5-    تنظيم دوربين (ست‌آپ)
قبل از توضيح مراحل فوق در نظر مي‌گيريم كه شما نكات لازم در مورد انتخاب محل دوربين جهت تامين نيازهاي كارفرما را در نظر گرفته‌ايد.
1-    ملاحظات مربوط به محل نصب
الف- دوربين را در محلي نصب كنيد كه توانايي تحمل تا 4 برابر وزن دوربين را داشته باشد.
ب- دوربين را به محلي نصب نماييد كه در آن ارتعاشات مكانيكي وجود نداشته باشد.
ج- در صورن نصب دوربين در فضاي سرباز و بر روي دكل حتماً از برق‌گير بالاي دوربين استفاده نماييد. توجه داشته باشيد كه رعد و برق داراي انرژي فوق‌العاده زيادي است لذا حداقل دو متر بين نوك برق‌گير و دوربين فاصله در نظر بگيريد.



د- در صورت استفاده از برق‌گير حتماً از چاه ارت در كنار دكل استفاده نماييد.
2- نصب دستگاه
كابل‌هاي برق ويدئو و داده را از سوراخ پايه عبور دهيد و پايه را به ديوار يا سقف پيچ نماييد.
از چسب سيليكون براي عايق كردن و پر كردن فضاهاي خالي بين پايه و ديوار يا سقف استفاده نماييد خصوصاً اگر دوربين در فضاي آزاد نصب مي‌شود و سطح ناهموار است.
حال بايد كاور را به پايه وصل كنيد در صورتي كه شما بايد قسمت‌هايي را به هم پيچ كنيد از نوار تفلون براي اين كار استفاده نماييد تا اتصال ايزوله شده‌اي داشته باشيد.
روال نصب مكانيكي كاور و دوربين در داخل كاور بر اساس موقعيت و نوع دوربين متفاوت مي‌باشد جهت كسب اطلاعات دقيق‌تر به راهنماي همراه دستگاه مراجعه نماييد.
علاوه بر موارد ذكر شده توجه به نكات زير ضروري مي‌باشد..
1-3 برق دوربين
برق دوربين‌هاي دام متحرك معمولاً 12VDC و يا 24VAC مي‌باشد. بعضي از دوربين‌ها هر دو حالت را پشتيباني مي‌كنند. در صورتي كه دوربين از برق DC استفاده مي‌كند جهت محاسبه حداكثر فاصله مجاز و قطر سيم به مجله شماره 2 سيستم‌هاي حفاظتي بخش دانستنيهاي فني مراجعه نماييد.
اما در شرايطي كه دوربين از ولتاژ 24VAC استفاده مي‌كند حداكثر فاصله مجاز از منبع (ترانسفورماتور) و نوع سيم براي دو نوع دوربين با كاور داخلي و كاور مخصوص فضاهاي سرپوشيده كه داراي فن و هيتر است طبق جدول زير محاسبه مي‌شود فرض مي‌كنيم دوربين در حالت عادي توان 30VA نياز دارد و دوربين با كاور داراي فن و هيتر به توان 75VA نياز دارد.




در صورتي كه ورودي برق دوربين داراي سه ترمينال است معمولاً از ترمينال وسطي استفاده نمي‌شود.
انتخاب ترانس 24VAC
ترانس‌هاي 24VAC در توان‌هاي مختف ارائه مي‌شوند در رابطه با انتخاب ترانس به سه نكته زير توجه داشته باشيد.
1-    براي محاسبه توان يا جريان مصرفي هم مصرف دوربين و هم كاور را در نظر داشته باشيد و آن دو را با هم جمع كنيد.
2-    ترانسي را انتخاب كنيد كه توان جريان دهي آن 50% تا 100% از جريان مصرفي مجموعه كاور و دوربين بيشتر باشد.
3-    بسياري از ترانس‌هاي ايراني موجود در بازار به دليل عدم محاسبه صحيح در حالت بدون بار ولتاژي بسيار بالاتر دارند يعني يك ترانس 24VAC در حالت بي‌بار ممكن است 36V داشته باشد اما هنگام كشيدن جريان اين ولتاژ كاهش مي‌يابد اين مسئله براي دوربين بسيار مضر مي‌باشد لذا ترانسي را استفاده نماييد كه ولتاژ در حالت بدون بار آن با ولتاژ آن در بار كامل تفاوت زيادي نداشته باشد. ترانس‌هايي كه در بخش شاپ مجله معرفي مي‌شوند از لحاظ كيفيت تاييد شده مي‌باشند شما مي‌توانيد با اطمينان از اين ترانس‌ها استفاده نماييد.
2-3 سيم داده دوربين
الف- نوع سيم
معمولاً براي كنترل دوربين از يك زوج سيم به هم تابيده استفاده مي‌شود اين زوج سيم فرامين حركت به چپ و راست، ‌بالا و پايين، زوم به جلو و عقب، تحريك خروجي‌ها را انتقال مي‌دهد.
براي اتصال كابل ديتاي دوربين حتماً از كابل STP (كابل شبكه با روكش شيلد)‌ استفاده كنيد.
نمره هر رشته سيم بايد از 0.33mm2 بيشتر باشد.توصيه مي‌شود از سيم نمره 0.4 استفاده نماييد.
به خاطر داشته باشيد كه شيلد كابل داده را فقط از يك طرف (معمولاً سمت سيستم مركزي) به ارت وصل نماييد در غير اينصورت اختلاف در ولتاژ ارت دو سر سيم باعث ايجاد يك جريان حلقه‌اي در سيم مي‌شود كه خود به ايجاد نويز كمك مي كند.جهت كسب اطلاعات بيشتر در اين مورد به مجله شماره يك سيستم‌هاي حفاظتي مراجعه نماييد.
طول كابل ديتا نبايد بيشتر از 1200 متر باشد.
ب- پروتكل نوع ارتباط
معمولاً براي كنترل دوربين از پروتكل RS485 هاف دوپلكس استفاده مي‌شود در صورتي كه دستگاه كنترل كننده دوربين كامپيوتر ‌باشد يا اين پروتكل را پشتيباني نكند. از يك قطعه سخت‌افزاري به عنوان مبدل براي تغيير آن استفاده نماييد. (مبدل RS232 به RS485)
توضيح: ارتباط هاف دوپلكس به معني يك طرفه بودن ارتباط است و دوربين فقط گيرنده داده مي‌باشد. اما در ارتباط فول دوپلكس يا RS422A دوربين هم اطلاعات را دريافت و هم ارسال مي‌كند. در روش اول تنها از يك زوج سيم استفاده مي‌شود كه از آنها با Data(+) و Data(-) نام برده مي‌شود. در اين حالت دقت داشته باشيد كه سيم‌ها را بايد به ورودي‌هاي + و - ترمينال TXD دوربين متصل نماييد.
در روش دوم كه پروتكل دو طرفه مي‌باشد از دو زوج سيم يك زوج براي TXD (+ و -)‌ و ديگري RXD (+ و -) استفاده مي‌شود. سيم‌ها را بايد به ترمينال‌هايي كه با همين علائم مشخص شده است متصل نماييد.
ج-كنترل چند دوربين با يك زوج سيم
شما مي‌توانيد چندين دوربين دام متحرك را تنها با يك زوج سيم كنترل نماييد ( روش سري يا باس)‌ يا مي‌توانيد براي هر كدام به صورت مجزا يك سيم مجزا كشيده و آنها را در سمت كنترلر به صورت متناظر به هم وصل كنيد ( روش ستاره)‌ در هر دو حالت اطمينان يابيد كه تمام سيم‌هاي RX و TX كه همنام مي‌باشند به هم وصل شده‌اند.






شكل فوق اتصال دوربين‌ها را به صورت سري نشان مي‌دهد


تعيين يك دوربين به عنوان انتهاي خط

در صورتي كه كابل داده‌ براي كنترل چندين دوربين به صورت باس استفاده مي‌شود آخرين دوربين به عنوان انتهاي خط بايد تعريف شود براي تنظيم يك دوربين به عنوان آخرين دوربين از يك ديپ سوييچ دو كاناله استفاده مي‌شود. نوع تنظيمات وابسته به نوع ارتباط مطابق جدول زير به عنوان نمونه مي‌باشد.



تعريف دوربين انتهايي به عنوان آخر خط باعث كاهش انعكاس سيگنال از ته خط و كاهش مشكلات مربوط به كنترل دوربين خصوصاً در فواصل بلند مي‌شود.
د- تعيين آدرس دوربين
روي دوربين يك ديپ سوييچ هشت كاناله (هشت كليد كوچك كنار هم) براي تعيين آدرس دوربين در نظر گرفته شده است براي پيدا كردن محل آن به راهنماي مربوطه مراجعه نماييد. از آنجا كه تمام دوربين‌ها از طريق يك پورت كنترلر كنترل مي‌شوند هر دوربين بايد آدرس منحصر به فردي داشته باشد كه مي‌تواند عددي بين 0 تا 255 باشد.
آدرس دوربين به صورت باينري (ارقام صفر و يك) تنظيم مي‌شود به ازاي هر رقم يك ديپ سوييچ وجود دارد كه مي‌تواند روي 1 يا 0 تنظيم شود به فرض اگر مي‌خواهيد آدرس دوربين عدد 4 باشد چهار در مبناي دو مي‌شود صد زيرا 4=20*0+21*22*1 لذا ديپ سوييچ اول و دوم را روي صفر و ديپ سوييچ سوم را روي يك قرار دهيد.
شكل ديپ سوييچ‌ها




جدول زير شما را در تنظيم صحيح آدرس دوربين كمك مي‌كند.



توجه: در صورتي كه دو دوربين داراي آدرس يكساني ‌باشند، كنترل تمام دوربين‌ها مختل مي‌شود. گرچه شما مي‌توانيد تا 128 دوربين را به هم وصل كنيد اما بهترين شرايط ارتباطي زماني فراهم مي‌شود كه كمتر از 32 دوربين را روي يك پورت كنترل نماييد.
تنظيم سرعت ارتباط
كنترلر و دوربين‌ها بايد بر روي يك سرعت جهت انتقال داده تنظيم شده باشند اين سرعت مي‌تواند حداقل 4800bps و حداكثر 38400bps باشد جهت تنظيم سرعت روي دوربين از دو ديپ سوييچ استفاده مي‌شود جدول زير وضعيت ديپ سوييچ‌ها را براي يك دوربين سامسونگ نشان مي‌دهد.



هر قدر سرعت ارتباط بالاتر رود احتمال از دست رفتن داده‌ها در محيط‌هاي نويزي بيشتر مي‌شود. معمولاً سرعت ارتباط را روي 9600bps تنظيم مي‌كنند. براي تنظيم سرعت انتقال داده‌ها توسط كنترلر به راهنماي آن مراجعه نماييد.
3-3 ورودي‌هاي آلارم
دوربين Dome متحرك معمولاً داراي 4 ورودي آلارم مي‌باشد اين ورودي‌ها مستقيماً به صورت سوييچ‌هايي مي‌توانند باشند كه در صورت بسته شدن آن ورودي آلارم فعال مي‌شود. با فعال شدن آلارم دوربين مي‌تواند به موقعيت‌هايي كه از پيش تنظيم شده برود مثلاً اگر ورودي آلارم يك، به يك كنتاكت مگنت بالاي درب وصل شود و پريست شماره يك روي درب ورودي تنظيم شود هر بار كه درب باز شود دوربين به طور اتوماتيك سمت درب مي‌رود و از آن تصوير مي‌گيرد علاوه بر اين مي‌توان دوربين را طوري تنظيم كرد كه با فعال شدن آلارم دوربين به مدت سي ثانيه مسيرهايي كه قبلاً به صورت دستي براي آن تعريف شده را طي كند.
براي حفاظت بيشتر دوربين توصيه مي‌شود كه از يك برد واسطه ورودي و خروجي براي آلارم‌ها استفاده كنيد در اين شرايط در صورت افتادن ولتاژهاي بالا و يا نويز بر روي سيم نويز وارد دوربين نمي‌شود و مدارات داخلي آن را مختل نمي‌كند.
4-3 خروجي‌هاي آلارم
شما مي‌توانيد از خروجي‌هاي آلارم جهت فرمان روشن و خاموش كردن دستگاه‌هاي مختلف مثل پرژكتورهاي اطراف دوربين استفاده نماييد. استفاده از اين خروجي‌ها به صورت مستقيم امكان پذير نمي‌باشد. استفاده از يك برد واسطه ورودي و خروجي باعث مي‌شود كه مدارات داخي دوربين صدمه نبيند علاوه بر اين امكان كنترل تجهيزات با ولتاژ بالا مثل برق شهر از طريق آن امكان‌پذير مي‌شود.
برد واسطه دستگاهي است كه دوربين را از ورودي و خروجي‌هاي آلارم ايزوله مي‌كند به اين ترتيب در صورت بروز اشكال در مدارات ورودي و خروجي برد واسطه آسيب مي‌بيند و خود دوربين محفوظ مي‌ماند.
4-كنترلر دوربين
براي كنترل دوربين شما مي‌توانيد از يك كي‌برد يا (صفحه) كليد استفاده نماييد. همچنين مي‌توانيد كنترل دوربين را از طريق پورت سريال دستگاه DVR و يا پورت سريال يك كامپيوتر و اجراي نرم‌افزار كنترلر دوربين روي آن انجام دهيد. مهم‌ترين مسئله براي استفاده از كنترلر آن است كه پرتوكل ارتباطي دوربين را پشتيباني كند.براي بررسي اين مسئله به راهنماي نرم‌افزار روي كامپيوتر و يا راهنماي كنترلر مراجعه نماييد.
5- تنظيم دوربين
بعد از نصب مكانيكي دوربين و برقراري ارتباط با آن شما مي‌توانيد تنظيمات ديگري را با دسترسي به منوي داخلي دوربين داشته باشيد البته براي ورود به اين منو فقط مي‌توانيد از صفحه كليد استفاده كنيد. تنظيمات زير از طريق منوي داخلي دوربين قابل انجام است. كه در شماره‌هاي بعدي به آن مي‌پردازيم.
انتخاب نام براي هر دوربين و نمايش آن روي تصوير در موقعيت دلخواه
تنظيم نوع سنكرون شدن تصوير (داخلي يا خارجي)
تنظيم سرعت زوم
فعال كردن آشكارساز حركت و محدوده آن
تنظيم IRIS
سرعت شاتر
فعال كردن AGS
فعال كردن White balance
فعال كردن PIP، آينه
فعال كردن فوكاس اتوماتيك
فعال كردن زوم ديجيتال و تنظيم آن
تنظيم موقعيت‌هاي پيش فرض Preset
تعيين نام براي موقعيت‌هاي پيش فرض
فعال كردن وضعيت SCAN
تنظيم زمان جابجا شدن يعني موقعيت‌هاي پيش فرض
فعال كردن Auto pan
تنظيم آلارم‌ها و اولويت آنها

برچسب ها:
SPEED DOM،اسپید دام،آموزش نصب اسپید دام،آموزش نصب SPEED DOM،آموزش نصب Fast dom،آموزش دوربین مدار بسته،اموزش نصب دوربین،آموزش نصب اسپید دام،طریقه نصب اسپید دام،طریقه نصب speed dom

اگر مطالب آموزشی فوق مفید بود بر روی 1+ کلیک نمایید:(باید قبلا در اکانت گوگل و یا GMAIL خود وارد شده باشید)