صفحه اصلی  | ورود کارشناسان | ورود مشتریان | استخدام | تالار گفتمان | آموزش دوربین مدار بسته | لیست قیمت دوربین و دزدگیر اماکن | محصولات | ارتباط با ما | درباره ما

دی وی آر چیست و چگونه DVR مناسب انتخاب کنیم؟
keywords

 دی وی آر چیست و چگونه DVR مناسب انتخاب کنیم؟

دی وی آر،DVR،چگونه دی وی آر،انتخاب،راهنمای،دوربین مدار بسته،راهنمای انتخاب دی وی آر،آموزش انتخاب دوربین

 ارسال کننده : پارتیران

 تاریخ ارسال : پنج‌شنبه 10 مرداد 1392 - 4:28:03 PM

 دی وی آر چیست و چگونه DVR مناسب انتخاب کنیم؟

 
  دی وی ار چيست؟چگونه 1يك دی وی آر خوب بخريم 

Digital Video Recorder يا DVR دستگاهي است که تصاوير را بصورت ديجيتال بر روي حافظه هاي ديجيتال، مانند ديسک هاي فلش يا هاردديسکها ذخيره مي‌کند که با در نظر داشتن افزايش ظرفيت و کاهش قيمت اين نوع از حافظه ها، امروزه سيستم هاي DVR توانايي ضبط زمان بيشتري از تصاوير را در مقايسه با ضبط کننده ‌هاي آنالوگ (VCR) که امکان ذخيره تصاوير بر روي کاست‌هاي ويدئويي را داشتند ، فراهم مي آورند.

فاکتورهاي مهم در انتخاب DVR :

بر اساس کاربرد در پروژه هاي مختلف فاکتور هايي که در انتخاب سيستم DVR موثر مي باشند عبارتند از :


تعداد دوربين‌هاي قابل پشتيباني
نرخ فريم در ثانيه (fps)
فناوري فشرده‌سازي تصوير
ظرفيت حافظه هاي مورد پشتيباني
قابليت کنترل از راه دور
قابليت تشخيص حرکت (motion detection)
توانايي زمانبندي (scheduling)
توانايي ضبط تصاوير روي CD يا DVD توسط CD/DVD Burner به عنوان نسخه‌هاي پشتيبان
قابليت اتصال حافظه‌هاي Flash


که در ادامه به بررسي برخي از فاکتور هاي فوق مي پردازيم .

در خصوص ورودي هاي دوربين به DVR از آنجا که عموما اتـصال بيـش از يـک دوربـين به DVR در سيستم هاي امنيتي و نظارتي نيازمند ميباشد ، بنابراين انواع DVR ، با تعداد ورودي هاي متفاوت براي دوربين‌ها وجود دارند که بطور متعارف نمونه‌هايي از 4 کانال تا 64 کانال توليد مي شوند .

فاکتور فريم در ثانيه، تعداد تصاويري است که DVR مي‌تواند در هر ثانيه ضبط کند ، اين فاکتور که در اغلب موارد در پي فاکتور تعداد دوربين هاي مورد پشتيباني بيان مي گردد ، در حقيقت کل تصاويري که قابل ذخيره توسط سيستم مي باشد را عنوان مي نمايد که براي تعيين Fps براي هر کانال دوربين، Fps کلي سيستم را بر تعداد دوربين‌ها تقسيم مي کنيم .


به عنوان مثال يـک DVR با FPS برابر 120 و هشت کانال دوربيـن در ورودي را در نظر بگيريد ، چنين سيستمي 15 فريم در ثانيه بـراي هـر دوربين را پشتيباني خواهد نمود .


خاطر نشان مي نمايم که در سيستم هاي PAL با استاندارد CCIR حداکثر 25 فريم در ثانيه و در سيستم هاي NTSC با استاندارد FCC حداکثر 30 فريم در ثانيه قابل پشتيباني ميباشد ،که با چنين نرخي ، تصاوير بصورت کاملا متحرک يا Full Motion به نظر خواهند رسيد.



بنابراين براي حفاظت از اماکن حساس که نيازمند ذخيره تمامي تصاوير دريافتي از سنسور CCD دوربين را دارند، سيستمي با نرخ فريمي برابر 25 در سيستم PAL و برابر 30 در سيستم NTSC، مناسب خواهد بود ، بدين ترتيب هيچ فريمي از ديد ناظر سيستم مخفي نخواهد ماند و اين در حالي است که چنين سيستمي با عملکردي در حداکثر نرخ فريم و کيفيت تصوير ، داده هايي با حجمي بالا را توليد نموده که در پي آن حافظه بسيار بزرگتري را براي ذخيره تصاوير نيازمند خواهد بود.

بنابراين در صورتي که 8 دوربين در نواحي بسيار حساس داشته باشيم ، انتخاب يک DVR با قابليت اتصال 8 دوربين به آن و با توانايي نرخ فريمي برابر با 200 در سيستم PAL ، انتخابي بسيار خوبي براي شرايط مذکور باشد .

نکته ديگري که در خصوص انواع سيستم ها در کنار تفاوت کدگذاري رنگ در آنها ، مهم به نظر ميرسد تعداد خطوط تصاوير در هر سيستم مي باشد، سيستم PAL با وجودي که حداکثر 25 فريم در ثانيه را پشتيباني ميکند اما در هر فريم امکان نمايش 625 خط را فراهم مي آورد که در مقايسه با سيستم NTSC با حداکثر نرخ 30 فريم در ثانيه و 525 خط در هر فريم ، سيستم PAL تفکيک پذيري يا همان Resolution بيشتري را ارائه خواهد داد .


بنابراين در انتخاب نوع دوربين و DVR هماهنگ با آن از نقطه نظر نوع سيستم، بايد دقت کافي را لحاظ نمود در غير اين صورت تصاوير يا قابل نمايش نيوده و يا با وجوداستفاده از دوربين رنگي ، تصاوير بصورت سياه و سفيد نمايش خواهند يافت .

شرکت پارتیران:02144060719 - 02144040984

اگر مطالب آموزشی فوق مفید بود بر روی 1+ کلیک نمایید:(باید قبلا در اکانت گوگل و یا GMAIL خود وارد شده باشید)